Landsturneringen 2021

Om tre måneder er det tid for årets landsturnering i sjakk, som spilles på Sandsli i Bergen fra 2. til 10. juli 2021. Eliteklassen starter fredag 2. juli og de andre klassene lørdag 3. juli. Arrangører er Bergens Schakklub, Sotra Sjakklubb og Søråshøgda Sjakklubb.

Det er mye usikkerhet rundt smitteverntiltak og vaksinering, og ting endrer seg hele tiden. Arrangørene håper å kunne arrangere norgesmesterskapet som planlagt, men er avhengige av at smittesituasjonen bedrer seg og at det blir lettelser i tiltakene. Det er ønskelig å vite hvordan interessen for årets landsturnering er. De ber derfor om alle som har planer om å delta melder seg på. Det er ikke noe problem å trekke seg igjen senere. Eventuell innbetalt deltakeravgift vil bli refundert i sin helhet dersom mesterskapet må avlyses.

Mer informasjon:

Du finner mer informasjon om Landsturneringen 2021 på hjemmesidene og i Turneringsservice. Der kan du melde deg på mesterskapet, samt sjekke ut tilbudene de har i forbindelse med overnatting.