Vi spiller fortsatt på lichess

Som nevnt i ett tidligere innlegg har Bodø Sjakklag og Sortland Sjakklubb gått sammen om å arrangere felles klubbkvelder på lichess hver tirsdag. Årsaken var labert oppmøte hos begge klubbene. Etter sammenslåinga ble turneringene godt besøkt, men i det siste har interessen dalt igjen. Vi ser at mange av klubbens medlemmer deltar i onsdagsturneringene til Tromsø Sjakklubb, noe som er veldig bra. De turneringen er populære og samler 20 – 30 spillere hver onsdag. Selv om våre felles klubbkvelder ikke har den samme oppslutningen, vil vi fortsette å arrangere turneringer fremover. Merk, turneringene vi arrangerer er åpne for alle sjakkspillere, uavhengig av klubbtilhørighet. Man trenger altså ikke være medlem av Bodø eller Sortland for å delta.

Om kort stund vil vi lage en oppdatert terminliste. I tillegg er det ikke lenge til vi kan åpne klubblokalene og igjen invitere til fysisk sjakk. Kanskje får vi til en klubbkveld eller sjakk & øl om ikke alt for lenge.

Tirsdagsturnering 27. april

Ikke det store oppmøte med 8 spillere til start. Best var Martin Halsvik Larsen (halsau) med full pott. Kun to spillere fra Sortland deltok i denne turneringen, noe som er i tynneste laget hvis vi skal fortsette å arrangere turneringer på nett. Håper på bedre oppmøte fremover.