Nordnorsk mesterskap i bullet, lyn- og hurtigsjakk i pinsen

Tromsø Sjakklubb har bestemt seg for å arrangere et uoffisielt Nordnorsk mesterskap i bullet, lyn- og hurtigsjakk førstkommende helg (21. – 23. mai) på lichess. Det betyr at hver og en av oss kan lene oss godt tilbake i godstolen og spille sjakk hele pinsen! Arrangøren informerer om at det skal spilles bullet på fredag, lynsjakk på lørdag og hurtigsjakk på søndag. Alle mesterskapene starter klokken 18.00!

Sven Wisløff Nilsen, også kjent som “Sjakkfantomet”, lover flere helter på startstreken, der i blant GM Benjamin Arvola Notkevich (bilde) og IM Mads Vestby-Ellingsen. Bullet-kungen fra Sortland tar sikte på å delta i de to raskeste disiplene, og kanskje dukker FM Gunnar Lund, Stein Jensen og brødrene Røyset opp også?

Bli med, ta sats og spill sjakk hele pinsen!

Denne helgen har du altså sjansen til å yppe deg mot landsdelens kjappeste og beste spillere. Og spiller du brikkene korrekt, og ikke minst raskt, ja da ligger alt til rette for at du tar en eller flere skalper. I verste fall får du god spillerfaring, i beste fall kan du krone helgen med en mesterskapstittel!

Aktuelle lenker:

Tromsø SKs hjemmeside
Tromsø SK på lichess
Bullet 1 0 på lichess, fredag 21/5 kl. 18:00
Lynsjakk 3 2 på lichess, lørdag 22/5 kl. 18:00
Hurtigsjakk 10 5 på lichess, søndag 23/5 kl. 18:00