Storveis lørdag med Sjakk & Øl

Det ble en heidundrende lørdagskveld i Bjørklundveien 1 da det ble arrangert Sjakk & Øl. Åtte staute karer, der i blant Andreas Larsen fra Narvik Sjakklubb, stilte opp for å vise sjakk-muskler denne kvelden!

Vi arrangerte først en turnering med betenkningstid 10 min per spiller. Der var guten fra Narvik utilnærmelig etter 6 seire og en remis på 7 runder. Martin og Vladimir ble hhv. nummer to og tre.

Som seg hør og bør når vi får storfint besøk, måtte hatter, parykker og annet fram utover kvelden. Det ble spilt to lynsjakkturneringer til, med allsang, varierende kvalitet på spillet og ellers stor stemning blant de gjenværende gjester. Martin vant en turnering, mens Andreas vant tredje og siste.

Takk for en flott kveld!

Aktuelle lenker:

Resultater Turnering 1
Resultater Turnering 2
Resultater Turnering 3
Bilder fra kvelden