Martin til topps i klubbmesterskapet i lynsjakk

Lørdag 3. desember ble klubbmesterskapet i lynsjakk avholdt i Bjørklundveien 1. Det ble spilt 10 runder med tenketid på 3 minutter pluss 2 sek/tillegg per spiller. Selv om det var lørdag møtte 13 håpefulle spillere opp for å konkurrere om den gjeve tittelen.

Martin ble klubbmester i lynsjakk

Det kom nok ikke som noen stor overraskelse at det var Martin som kunne krone seg med klubbmestertittelen i lynsjakk. Hans argeste konkurrent, Jon Fredrik, meldte forfall før mesterskapet grunnet sykdom, og da lå alt til rette for at Martin skulle gå til topp. Martin endte til slutt på 9 poeng, etter å ha avgitt remis i runde 2 og 6 mot hhv. Vladimir og Jonny. Gratulerer!

Jonny sikret seg andreplass foran Ervin på tredje

Med Jon Fredrik på sidelinjen grep Jonny sjansen og sikret seg andreplassen. Selv om det ble et par karameller på Jonny underveis i mesterskapet, var det ingen som kunne tukte den høyreiste mannen fra Skogveien. Det ble til slutt 7 poeng, halvpoenget foran Ervin på tredjeplass. Det skal sies at det var stor kamp om tredjeplassen og det var kun kvalitet som skilte Ervin, Håkon og Svein-Harald.

Aktuelle lenker:

Resultatliste
Bilder fra mesterskapet