Rallarsjakken NGP spilles i Narvik, 05. – 07. mai

Narvik Sjakklubb ønsker alle hjertelig velkommen til Rallarsjakken NGP i Narvik, 05. – 07. mai. Turneringen spilles i flotte lokaler på Hotel Grand Royal Narvik, der arrangøren også har ordnet med rimelig overnatting for anledningen.

Fem runder langsjakk

I motsetning til vår egen turnering har gjengen i Narvik holdt fast på langsjakken. Det skal spilles fem runder med standard betenkningstid 90 min pluss 30 sek/tillegg per spiller. Altså ingen hurtigsjakk. Det konkurreres i tre grupper, slik at alle har sjansen til å møte andre spillere på sitt eget nivå.

Overnatting på spillestedet

Hotel Grand Royal Narvik er altså spille- og overnattingssted for anledningen. Arrangøren kan friste med følgende tilbud på overnatting:

Moderat enkeltrom: 900,-
Dobbeltrom singel: 1100,-
Dobbeltrom to personer: 1300,-

Prisene er per døgn og inkluderer frokost. Overnatting må bestilles på telefon 769 77 000. Oppgi at det gjelder sjakkturnering!

Flere fra Sortland stiller til start

Flere fra klubben tar turen til Narvik for å delta, men vi håper på flere. Turneringen er perfekt for både nybegynnere og mer erfarne sjakkspillere, så det er bare å hive seg med. Per nå er Jon Fredrik, Martin, Jonny, Håkon og Geirr påmeldt fra Sortland.

Aktuelle lenker:

Invitasjon og påmelding hos TS
Narvik Sjakklubb