Martin ble klubbmester i lynsjakk

Lørdags formiddag ble det arrangert klubbmesterskap i lynsjakk i Bjørklundveien med 14 spillere til start. Hver spiller spilte 10 runder med tenketid 5 min pluss 3 sek/tillegg per trekk.

Martin i det umulige hjørnet

Martin stilte selvsagt opp for å sikre seg klubbmestertittelen. Og når han er i form, er det stort sett ingen som kan hamle opp med han i lynsjakk. Det ble denne gang full pott med 10 av 10 mulige for lynhaien, noe som var 1,5 poeng foran nestemann på lista.

Kamp om andreplassen

Jonny og Vladimir kjempet fra start til slutt om andreplassen. Begge avsluttet råsterkt med full pott på de 5 siste rundene, men førstnevnte hadde et halvt poeng å gå på. Dermed holdt det akkurat for Jonny som sikret seg andreplassen med 8,5 poeng, mens Vladimir ble nummer tre med 8 poeng.

Turneringen rates hos FIDE

Ratingrapport ble sendt inn til FIDE umiddelbart etter endt turnering. Uvisst om det kommer med på desember tallene, men du kan søke deg opp hos FIDE den 1. desember for å se om ratingtallene kom med. Neste oppdatering er 1. januar.

Aktuelle lenker:

Resultatliste
Rapport hos FIDE