Påminnelse: Nord-norsk Mesterskap 2024

Arrangørene i Tromsø sender ut en liten påminnelse om Nord-norsk Mesterskap 2024 som arrangeres 24. – 26. mai.

Husk å meld deg på i god tid slik at arrangøren får oversikt over oppmøtet og slik at du får hotellrom til en akseptabel pris! Fysisk oppmøte og registrering skjer fredag 24 mai mellom kl. 18 – 18.30. Det er mulig å stå over første runde i klasse 1 og 2 og få 1/2 poeng dersom det varsles på forhånd.

Turneringen i år spilles i uka etter pinsen og mesterskapet spilles med et format som en helgeturnering – vi spiller med 90 minutter pluss 30 sekunder i tenketid og med 5 runder totalt.

Vi ønsker deg spesielt velkommen til å delta – men vær raskt ute! Hotellprisene i Tromsø er fine akkurat nå – men de vil trolig stige raskt – så ikke sitt på gjerdet og nøl! Det spilles et NNM for barn samtidig – dette er i et annet lokale slik at hovedturneringen går for seg selv.

Hvem deltar?

Martin og Geirr tar turen nordover for å delta. I tillegg er det spillere fra Mosjøen i sør til Alta i nord på deltakerlista. Kommer du?

Aktuelle lenker:

Artikkel hos Tromsø SK
Påmelding i TS
Barnesjakken som arrangeres