Grasrotandelen 2021-Periode 1

I årets første periode som strekker seg fra 1. januar til 30. april, ble det spilt inn hele 18 775 kroner til sjakklubben via grasrotandelen. Det er det høyeste vi noen gang har registrert i første periode sammenlignet med foregående år. Sortland Sjakklubb ble med i ordningen for første gang i 2012. Den året fikk vi inn 1612 kroner i samme periode og “kun” 5630 kroner på hele året. Som vi ser i diagrammet nedenfor har det vært en eksplosiv vekst i inntekter til klubben. Komplett årsstatistikk finner du her!

Grasrotandelen 2012 – 2021: Periode 1. januar til 30. april 

Periode 1. januar til 30. april: Som vi ser i diagrammet har vi hatt en dobling i inntekter bare det siste året. Fra kr 9481 i 2020 til kr 18 775 i 2021. 

Årsaken til det store inntektshoppet kan være mangt, men mye tyder på at det sitter en eller flere storspillere (evnt. tippelag) og støtter klubben med grasrotandelen sin. I tillegg har Norsk-Tipping økt den prosentvise støtten fra 5% til 7% av spillerens innsats. Hvis denne trenden fortsetter ut året, ligger sjakklubben an til å tjene i underkant av 60 000 kroner på grasrotandelen i 2021.

Nærmere 60 stykker støtter klubben

Dette hadde selvsagt ikke vært mulig uten våre trofaste støttespillere fra fjern og nær. I dag er det 59 stykker som støtter oss via spillekontoene sin hos Norsk-Tipping. Det setter vi utrolig stor pris på, og vi håper dere vil fortsette å støtte oss i årene som kommer. Har du enda ikke valgt grasrotmottaker? Det kan du gjøre ved å følge denne lenken.

Sortland Sjakklubb oppfordrer til måtehold og ansvarlig spill.