Tirsdagslyn på Lichess

Tirsdag 11. mai kl. 19.00 er det duket for nok en lynsjakkturnering på lichess. Turneringen er åpen for alle, uavhengig av medlemskap i klubb eller forbund. Vi kan nesten garantere svette, tårer og et og annet banneord, men selve spillet må du selv stå for!

Kortere betenkningstid, ikke streak-poeng, men berserk-modus

Denne gang er det Sortland som arrangerer, noe som betyr at det ikke blir fullt så romslig på klokken slik det var sist gang når Bodø arrangerte. Turneringen vil vare i 90 minutter, men denne gang er det 3 minutter pluss 2 sekunder tillegg i tenketid som gjelder. Er du tøffere enn toget, går du i berserk-modus og spiller med halve tiden uten tillegg. Tøffhet belønnes med ett ekstra poeng hvis du slår motstanderen din.

Klokkene starter som nevnt kl. 19.00, men det er fullt mulig å delta på et senere tidspunkt. Og kan du for eksempel ikke spille i samtlige 90 minutter, vil det også være mulig å ta pause uten å tape rating-poeng.

Ola Torstein vant sist gang foran Martin

Ola Torstein blåser til på Dovrefjell sommeren 2020

Sist tirsdag ble det dobbelt Sortland på topp! Ola Torstein startet med ett tap, men slo deretter på stortrommen og vant samtlige partier etter feilskjæret i første parti. Martin startet bedre, men fikk seg to smultringer midt inni og klarte aldri å slå tilbake mot mannen med barten på førsteplass. “Tobalibaba9801″ (ukjent navn) ble nummer tre, et godt stykke bak herrene fra Sortland. 

Klarer mannen med barten å forsvare turneringsseieren? Eller blir det noen andre som triumferer denne gang? Bli med, finn ut!

Aktuelle lenker:

Åpne konto hos lichess
Resultatliste tirsdag 3. mai
Påmelding til Tirsdagslyn