Vellykket sommeravslutning med Sjakk & Øl

Fredag hadde vi sommeravslutning i klubben, og i den anledning arrangerte vi Sjakk & Øl. 10 spillere stilte til start, noe som er greit nok, men vi hadde jo håpet på flere. Klubben spanderte pizza og øl på de fremmøtte, og de som ønsket alkoholfri drikke fikk selvsagt det servert. Stor suksess med andre ord!

Det ble spilt 9 runders Berger der alle møtte alle. Betenkningstid var 10 minutter blank uten tilleggstid. Alle fikk karret til seg ett eller flere poeng, men det var Martin som tok hjem turneringsseieren med et halvt poeng foran Audrius. Disse to spilte innbyrdes remis tidlig i turneringen. På en solid tredjeplass kom Håkon. Han var 1,5 poeng bak vinneren, men hadde et helt poeng ned til fjerdemann som var Vladimir.

Erlend ble nummer fem, noe som må sies å være oppløftende for han mtp. at han ikke hadde flyttet brikker på nesten to år. På de neste plassene fulgte Augustas, Stein-Børre, Svein-Harald, Aslak og Geirr.

Klubben tar nå en pause, men dere skal ikke se bort i fra at vi arrangerer noe i løpet av sommeren. Det blir naturligvis da en Sommersjakk & Øl.

Ønsker dere alle sammen en flott og trygg sommerferie!

Aktuelle lenker:
Resultatliste
Bilder fra kvelden