40 påmeldte til FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2021

Det er nå tre måneder til FDVhuset Blåbyen Grand Prix går av stabelen på Sortland, 24. til 26. september 2021. Det er i skrivende stund 40 påmeldte, etter at Mathias Lind Schouten fra Tromsø SK (bilde) meldte seg på.

Sitter du på gjerdet og avventer situasjonen? Meld deg på hos Turneringsservice! Det er ikke noe problem å trekke seg ved en senere anledning. Eventuell innbetalt deltakeravgift vil også bli refundert i sin helhet dersom turneringen må avlyses.

God fordeling av spillere i de 3 gruppene

Så langt er det 10 påmeldte i Gruppe A, med IM Atle Grønn, FM Joachim Solberg og Torben Søraas som de høyest ratede. Vi noterer at også i år vil Gruppe B være den gruppen med flest deltakere. Der er det per nå 18 påmeldte, med Michael W Fuglesang, Ola Torstein Endresen og Rune Borøy som de høyest ratede. I Gruppe C er det 12 påmeldte, med Geirr Alèn Rasmussen som høyest rated.

Gledelig er det å se at så mange utenbys spillere nok en gang ser ut til å finne veien til Blåbyen og Sortland. Det er allerede 12 klubber representert på startlisten.

Sosialt arrangement

Som arrangør har vi alltid prøvd å legge opp til at turneringen er en sosial møteplass. I fjor ble det amputert grunnet coronaen, men i år håper vi å få gjennomført en tilstelning på lørdagskvelden. Hotellet har nylig åpnet ny restaurant (Sult Grillhouse), som tilbyr de herligste grillretter. Mer om dette etter sommeren.

Aktuelle lenker:

Påmelding hos turneringsservice
Turneringens offisielle hjemmeside med alt av info du trenger