Vår helgeturnering bytter navn for i år

Turneringsledelsen har bestemt seg for at årets turnering utgår fra Norges Grand Prix. Årsaken til det er de høye kostnadene som følger med NGP-statusen, og vi ser at det er svært få spillere fra Nord-Norge som hevder seg i NGP sammendraget.

Turneringen har i alle år hatt status som NGP, men alle de tusenlappene vi betaler hvert år går i liten grad til spillere bosatt i Nord-Norge. Hovedårsaken til det er at det arrangeres for få turneringer i vår landsdel til at spillerne får sjansen til å ta nok poeng for å hevde seg i de forskjellige klassene og sammendraget. Kanskje skulle klubbene i Nord-Norge gått sammen og arrangert en egen variant av NGP?

FDVhuset Blåbyen Open 2021 – Vinn gratis startkontingent

Siden vi har meldt oss ut av NGP, har vi måttet endre navn på turneringen til FDVhuset Blåbyen Open 2021. Forbundet tillater oss ikke å bruke “Grand Prix” i turneringsnavnet, derav navneendringen. Vi feirer navnebyttet med å gi bort to stk startkontingenter. For å være med i trekningen må du ha meldt deg på turneringen før 1. august. Vi trekker to heldige vinnere 2. august!

Aktuelle lenker:

Påmelding til FDVhuset Blåbyen Open 2021
Turneringens hjemmeside