Bodø Grand Prix 2021 spilles i november

Bodø Sjakklag inviterer til storstilt turnering i Bådåddjo, 5. – 7. november på Scandic Havet. Det virker som at arrangørene i Bodø har slått på stortrommen i år, med flotte spillefasiliteter, større premiefond og stormestere på startstreken. De har også inngått prisavtale på overnatting med Scandic Havet og Scandic Bodø. Pristilbudet finnes hos turneringsservice.

Det skal i likhet med vår egen turnering konkurreres i tre ratinggrupper, men det skal kun spilles 5 runder langsjakk med en betenkningstid på 90 minutter pluss 30 sekunder tillegg per trekk. Altså ingen hurtigsjakk i denne turneringen.

Stormestere på startstreken

Så langt er det 24 påmeldte, med GM Michael Richter (2441) og GM Benjamin Arvola Notkevich (2466) som de høyest ratede. Begge er stormestere, så det blir virkelig en nøtt og knekke for de som skal spille i den øverste ratinggruppen.

Aktuelle lenker:

Bodø Sjakklags hjemmeside
Påmelding og invitasjon finnes hos Turneringsservice