Høstsesongen er like rundt hjørnet

En hektisk høstsesong nærmer seg med stormskritt! Det skal arrangeres fire turneringer over fire helger i vår landsdel. Vi starter i Tromsø i september, reiser deretter sørover til Sortland, setter snuten nordover til Harstad i oktober og padler over Vestfjorden til Bodø i november. I tillegg er det planlagt at Nord-Norsk Mesterskap skal gå av stabelen i Alta eller Tromsø. Hverken sted eller dato er bestemt enda, men mesterskapet vil sannsynligvis bli arrangert i slutten av november.

Vi starter i Tromsø…

Ærverdige Tromsøsjakken NGP arrangeres i “Nordens Paris” 3-5. september. Turneringen arrangeres i klubblokalene til Tromsø Sjakklubb, noe som medfører begrensing (40 stk) i antall deltakere. Ved stor pågang vil arrangørene vurdere andre fasiliteter.

Hjemmeside: Tromsø Sjakklubb
Påmelding: Turneringsservice

Vi forflytter oss til Sortland…

I slutten av september forflytter vi oss til Sortland i Vesterålen. FDVhuset Blåbyen Open spilles i den “blå byen”, 24.-26. september. I likhet med foregående år arrangeres turneringen i Samfunnssalen. Arrangørene garanterer plass til alle, da spillelokalene er store og luftige.

Hjemmeside: FDVhuset Blåbyen Open
Påmelding: Turneringsservice

I Harstad blir det hurtigsjakkturnering…

I midten av oktober går turen til Harstad og Advokatfirmaet FINN Rapid Chess. Årets turnering blir en ren hurtigsjakkturnering, der det skal konkurreres i to grupper. Det skal både soves og spilles på Thon Hotell, Harstad 15.-17. oktober. Arrangørene i Harstad har satt et tak på 50 spillere.

Hjemmeside: Harstad Sjakklubb
Påmelding: Turneringsservice

Vi padler over Vestfjorden til Bodø…

Bodø Sjakklag slår ned veggene på Scandic Havet, 5-7. november når de skal arrangere Bodø Grand Prix. Flere stormestere har meldt sin ankomst til turneringen, så det blir en kanon-sterk A gruppe. Arrangørene melder også at Øystein Brekke vil ta turen nordover, så det vil bli mulig å handle sjakkbøker og annet materiell. I tillegg vil han være en brikke i arrangørkomiteen.

Hjemmeside: Bodø Sjakklag
Påmelding: Turneringsservice