Sosial sjakkturnering i Harstad om knappe 3 uker

Om knappe 3 uker skal det spilles hurtigsjakkturnering på Thon Hotel, Harstad. Det er lagt opp til et skikkelig sosialt arrangement med hele 11 runder sjakk, bankett, mye fritid og ikke minst svært hyggelige priser!

I motsetning til ordinære helgeturneringer blir det sen start både lørdag og søndag. Det betyr at du kan ta deg god tid til å spise en nydelig frokost på hotellet før du subber inn i spillelokalene for å spille hurtigsjakk. Perfekt for B mennesker!

Rimelige overnatting

Arrangøren har inngått prisavtale med hotellet, noe som betyr at du får en rimelig helg på Thon Hotel, Harstad. Benytter du bookingkode «29693693″ er du også med i trekningen av kr 600,-. Bestillinger gjøres på tlf. 77 000 800 eller e-post harstad@thonhotels.no.

Enkeltrom kr 785,- | Dobbeltrom kr 985,- | Trippelrom kr 1185,-

Alle prisene er per døgn og inkluderer frokost!

Sosialt arrangement betyr bankett på lørdagskvelden

Det vil bli arrangert bankett på lørdagskvelden med svært hyggelige priser (kr 400,-) på 3 retters meny! I tillegg jobbes det med underholdning, samt at det vil være mulig å dunke lynsjakk. De som melder seg på banketten før lørdag 9. oktober får hele 15% på Egon hele helgen. Banketten starter kl. 20.30 og varer så lenge folket holder ut.

Påmelding: jestein@online.no

Invitasjon og påmelding

Du finner alt av detaljer hos Turneringsservice! Husk å booke rom, gjerne med bookingkode for å være med i trekningen av kr 600,-