Bodø Grand Prix spilles i helgen

I helga spilles Bodø Grand Prix 2021 som er årets største turnering i Nord-Norge med rundt 100 påmeldte deltakere. Turnering spilles i flotte omgivelser på Scandic Havet i Bodø. Det skal konkurreres i tre gruppe med ratingskille på 1200 og 1600 i FIDE-rating. Det er usikkert om noen av partiene vises LIVE. Vi legger ut lenke etter hvert.

Det blir ingen hurtigsjakkpartier denne gang. Det skal spilles 5 runder langsjakk med en tenketid på 90 minutter pluss 30 sek/tillegg per trekk. Første runder starter fredag kl. 20.00! Deretter går det slag i slag med to runder på lørdag og søndag.

Martin må levere på øverste hylle hvis han skal hevde seg i helgen.

Det blir spennende å se om Martin klarer å hamle opp med tittelspillerne i Gruppe A. Det er hele 6 spillere med bokstaver foran navnet sitt, der GM Michael Richter (2503), GM Benjamin A Notkevich (2471) og IM Mads Vestby-Ellingsen (2370) er høyest rangert. Martin er foreløpig rangert blant topp 15 i gruppen, men må nok levere sitt aller beste skal han hevde seg mot favorittene.

Geirr skal svinge pisken i helga! Her ser vi han spille mot Håkon.

I Gruppe B skal Geirr svinge pisken mot atskillig letter motstand, men tøft nok. Geirr er outsider, men vi vet at han kan hamle opp med de beste på en god dag. Han gjorde en flott turnering i Harstad sist gang, og han slo selveste mesteren under klubbmesterskapet sist helg.

Aktuelle lenker:

Se partier LIVE
Resultater kommer hos Turneringsservice
Bodø Sjakklags hjemmeside
Bodø Sjakklag på facebook