KM for lag 2022 – Troms og nordre Nordland sjakkrets, starter i dag

I helgen spilles KM for lag 2022 på Thon Hotel i Harstad. Sortland stiller med to lag, og vi håper dem biter godt fra seg. De største utfordrerne blir nok Harstad og Narvik, som begge stiller med sterke lag. Tromsø stiller med ett beskjedent lag, da deres toppspillere står over grunnet deltakelse i Eliteserien. Hyggelig er det også at Fauske stiller med ett lag. De tilhører ikke kretsen, men iveren etter å spille sjakk gjorde at kretsen gjorde et unntak denne gang. Kanskje er det en idè å ha åpent KM?

Mesterskapet kan følges via Turneringsservice, der alle resultater legges ut. Det vil (forhåpentligvis) være mulig for alle sofagriser der hjemme å følge partiene LIVE med bruk av Clono. Det jobbes med, men det er en del tekniske utfordringer som må løses.

Update: Clono er oppe og går.

Sortland stiller med følgende lag:

Sortland 1: Martin, Jonny, Ola Torstein og Ervin.
Sortland 2: Erlend, Torstein, Kenneth og Aslak.

Aktuelle lenker:

Resultater via Turneringsservice
Live-partier via Clono