Harstad vant KM for lag. Sortland på delt andreplass med Narvik

Harstad 1 gikk til topps på hjemmebane under helgens kretsmesterskap for lag. I de avgjørende matchende mot Sortland 1 og Narvik 1 gikk de seirende ut, og selv om det “kun” ble uavgjort mot Fauske i fjerde runde, kunne de feire mesterskapstittelen etter seier over Narvik 2 i siste runde.

På laget spilte Stein Jensen, Johan Pettersen, Håvard Eriksen Bech, Nils J Schjelderup og Jonas Kråkenes.

Sortland 1 gjorde en flott innsats og ble nummer to

På førstelaget til Sortland stilte Martin Halsvik Larsen, Jonny Fredriksen, Ola Torstein Endresen og Ervin Kavara Berg. Alle på laget leverte fra første stund, og med litt hell kunne vi faktisk vunnet mesterskapet. I den spennende matchen mot Harstad 1 lå det lenge an til uavgjort, men da Harstad vant det avgjørende partiet på bord 3, ble det dessverre ikke sånn.

Jonny Fredriksen ble toppscorer på laget med 4,5 poeng. Martin Halsvik Larsen og Ervin Kavara Berg tok 4 poeng, mens Ola Torstein Endresen endte opp på 3,5 poeng.

Flott levert av alle sammen!

Narvik 1 endte opp på samme poengsum som Sortland, men med ett individuelt poeng mindre ble dem henvist til tredjeplass på resultatlisten. Førstebordspilleren på Narvik 1, Muslimbek Abdurakhimov, tapte det viktige siste-partiet på grunn av at mobilen ringte i de avgjørende sluttminuttene.

Sortland 2 fikk det tøft

Andrelaget vårt fikk det svært tøft mot langt sterkere motstand. Det ble med det ene lagpoenget i andre runde etter uavgjort mot Narvik 2. Erlend Teigen Karlsen ble toppscorer på laget med 2 poeng og en solid ratingoppgang.

På laget spilte Erlend Teigen Karlsen, Torstein Monsen, Kenneth Berg og Aslak Randers-Pehrson.

Aktuelle lenker:

Turneringsservice med resultater, tabell og partier
Clono med Live-partier
Bilder fra helgen
Artikkel hos Tromsø Sjakklubb