Aprilsjakken NGP i Tromsø 1. – 3. april

Tromsø Sjakklubb ønsker alle hjertelig velkommen til Aprilsjakken NGP i Tromsø fra 1. – 3. april 2022. Turneringen spilles i klubblokalene til Tromsø Sjakklubb på Veitasenteret i 6 etasje, som igjen ligger i kort gangavstand fra de fleste hoteller i Tromsø sentrum.

Turneringa har tre grupper i tillegg til barnesjakk! I A-gruppen spiller de aller beste ratet over 1800. I B-gruppen spiller alle de som har 1400 – 1799 i rating mens C-gruppen er for de under 1400 i rating.

Aprilsjakken med påmelding i Turneringsservice

Det spilles hurtigsjakk de tre første rundene på fredags kveld med start kl. 18:45. Lørdag spilles det to runder langsjakk fra klokken 11.00, mens det søndag starter opp kl. 09:00 og det spilles også da to runder langsjakk.

Betenkningstiden er 20 minutter pluss 5 sekunder tillegg per trekk i hurtigsjakkens tre første runde – og 90 minutter pluss 30 sekunder tillegg per trekk i de fire rundene med langsjakk.

Det blir egen barnesjakkturnering – informasjon om denne kommer senere.

Aktuelle lenker:

Påmelding og invitasjon hos TS
Artikkel hos Tromsø Sjakklubb