Klubbmesterskap i langsjakk – runde tre

Tredje runde i klubbmesterskapet ble spilt tirsdag- og onsdagskveld. Grunnet flere forfall måtte vi splitte opp runden over to dager.

I partiet mellom Svein-Harald og Erlend ble det etter hvert remis. Svein-Harald fikk først kjempet til seg en offiser, men overså senere i partiet at Erlend kunne snike til seg halv-poenget med trekkgjentakelse. Begge herrene står dermed med to poeng og er fortsatt med i kampen om edelt metall.

I likhet med ovennevnte personer har Ervin sanket to poeng. I dag ble det en flott seier over selveste Vladimir, som selvsagt ikke gav seg uten kamp. Vi tar en titt på partiet:

I toppoppgjøret mellom Håkon og Martin var det sistnevnte som gikk av med seieren. Det sto lenge likt, men etter en liten taktisk blemme i midtpartiet endte Håkon bonde under, før han dessverre bukket offiser til slutt. Martin står dermed med full pott!

I partiet mellom Torstein og Stein Børre ryktes det at førstnevnte måtte gi opp etter massivt press. En flott seier til Stein Børre altså! Ellers gledelig å se at Geirr og Aslak har fått sine første poeng. Begge vant sine partier mot hhv. Kenneth og Sindre.

Ny runde førstkommende tirsdag. Runden er allerede trukket!

Aktuelle lenker:

Foreløpig resultatliste