Tromsøsjakken NGP 2022 spilles 02. – 04. september

Tromsø Sjakklubb inviterer til Tromsøsjakken NGP 2. – 4. september 2022 i Tromsø. Dette er en FIDE-ratet turnering i Norges Grand Prix. Det spilles totalt 5 runder langsjakk med ett parti fredag, to lørdag og to søndag. Betenkningstid er 90 min pluss 30 sek tillegg per trekk. Turneringen spilles i klubblokalene på Veitasenteret, midt i Tromsø sentrum. Det er gangavstand til alle byens hoteller, buss og båt, og det er kun 10 minutter til flyplassen.

39 påmeldte til Tromsøsjakken

Med kun få dager igjen til turneringsstart er det 39 påmeldte. Høyest rangert er Jon Kr Røyset fra Tromsø med 2214 i rating. Like bak finner vi andre kjente navn som Mathias Lind Schouten, Gunnar B Hanssen og Mikael Rølvåg. Gruppene er godt fordelt med 16 deltakere i Gruppe A, 13 i Gruppe B og 10 i Gruppe C.

Barneturnering i tilstøtende lokaler

Det er barneturnering i Tromsø også. Her blir det sosiale langt stor vekt på og det blir premier til alle! Turneringen starter lørdag 3. september med oppmøte klokka 10.00 og er ferdig etter premieutdeling søndag 4. september ca 14.30. Alle barna spiller sammen i en gruppe, men premiering i to ulike klasser. Nybegynnere og for de litt viderekommende.

Aktuelle lenker:

Invitasjon og påmelding til Tromsøsjakken
Invitasjon og påmelding til barneturnering