Terminliste for høsten

Da har de aller fleste av oss avsluttet ferien og kommet seg tilbake til normalen. I løpet av høsten skal vi arrangere to klubbmesterskap i hhv. hurtig- og lynsjakk. Selve lynsjakken vil bli gjennomført på en lørdag over x antall runder. Hurtigsjakken vil gå over to eller tre klubbkvelder, avhengig av hvordan interessen er blant klubbens medlemmer.

Vi skal også arrangere en stor helgeturnering om knappe tre uker. FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2022 arrangeres for 11. gang den 16. – 18. september. Vi trenger flere som kan være med å rigge til i Samfunnssalen. Hjelpsomme hender kan melde seg til Håkon.

Medlemmene må ta mer ansvar

Vi vet at flere i klubben ønsker faste klubbkvelder. Det er selvsagt ingenting i veien for å gjennomføre det, men da må medlemmene ta mer ansvar og arrangere dette. Klubben består ikke av Håkon og Martin og det er fritt frem for medlemmene å ta i et tak selv å arrangere sammenkomster 🙂 Vi har alt av utstyr, så det er bare å komme og hente.

F.eks kan man møtes på Kulturfabrikken, VGS eller annet sted.

Ønsker du å spille sjakk og bli medlem av Sortland Sjakklubb?

Har du lenge sittet på gjerdet og tenkt på at du skulle bli sjakkspiller? Eller har du nettopp fattet interesse for sjakken? Sortland Sjakklubb er åpen for alle, uansett nivå man skulle befinne seg på. Klubben består stort sett av en gjeng med hobbyspillere. Kontaktinformasjon finnes i meny-fanen ovenfor under “klubbinfo”.

Foreign players from Ukraine or other countries are welcome to play chess with us. You can find contact information in the menu above located under “klubbinfo”.