Få dager til årets turnering på Sortland

Om kun få dager spiller vi opp til dans når 11. utgave av vår tradisjonsrike turnering går av stabelen på Sortland. I likhet med foregående år er det i Samfunnssalen vi møtes for å konkurrere om heder & ære og en slump med penger. FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2022 starter fredag 16. september kl. 20.00. Det skal spilles tre hurtigsjakkrunder på fredag og fire runder langsjakk på lørdag- og søndag.

I skrivende stund er det 52 påmeldte, noe som betyr at det er godt med plass for flere deltakere. Det meldes også om ledige rom på Sortland hotell, som er arrangørens samarbeidspartner gjennom 11 år.

Program for hele helgen

Turneringsavgift kan betales inn nå for å slippe kø

Det er fullt mulig å betale turneringsavgift via Vipps og bankkonto allerede nå. Da er du automatisk registrert og du trenger ikke møte opp før første runde starter. Det forenkler også vår jobb slik at vi slipper at første runde blir forsinket. Voksne kr 500,- Junior kr 350,-

Bankkonto: 0532.06.35375 | Vipps: #32217

Husk å merk innbetaling med navn på personen det gjelder.

Ytterlige informasjon og påmelding

For ytterlige informasjon om turneringen og komplett invitasjon, anbefaler vi at du besøker vår eminente hjemmeside. Påmelding er som vanlig via Turneringsservice.

Aktuelle lenker

Turneringens hjemmeside
Tilbud på overnatting
Påmelding via Turneringsservice