Grasrotandelen 2022

Årets som har gått har gitt klubben nok en gang store inntekter via Grasrotandelen. Det ble satt ny rekord, både i antall støttespillere og inntekter. Totalt er det 64 stykker som støtter klubben via Grasrotandelen. Det ble spilt inn hele kr 59.259,- i året 2022, noe som er en oppgang på rundt kr 3000,- i forhold til 2021.

Støtten vi mottar via Grasrotandelen går uavkortet til satsingen på klubben og våres medlemmer. Det gir oss muligheten til å tilby rimelig kontingent og vi deler overskuddet med medlemmene i form av økonomisk støtte til å reise på turneringer. Allerede i begynnelsen av februar betaler klubben ut hele kr 25.000,- i støtte ifb KM for lag 2023 i Harstad. Da skal 12 spillere fra Sortland delta.

Sortland SK takker for støtten!

Aktuelle lenker:

Støtt klubben via Grasrotandelen
Oversikt over hva klubben har tjent på Grasrotandelen