Kamp til døra om kretsmestertittelen

Det ble svette og tårer, jubel og applaus under helgens kretsmesterskap for lag som ble spilt på Thon Hotel, Harstad. De fire største klubbene i kretsen stilte med tre lag hver som skulle kjempe om kretsmestertittelen.

Tromsø 1 vant foran Sortland

Det ble Tromsø 1 som strakk det lengste strået til slutt denne gang. Det talentfulle laget fra Tromsø lå på andreplass før siste runde, men med seier (og hjelp fra Sortland) innkasserte de kretsmestertittelen. Sortland avsluttet råsterkt med 3-1 seier over Harstad 1. Det holdt til en flott andreplass, kun poenget bak Tromsø. Harstad ledet hele veien, men etter tapet mot Sortland i sist runde måtte de nøye seg med tredjeplass. Tromsø 2 ble nummer fire. På Sortland 1 spilte Jon Fredrik, Martin, Jonny og Ervin.

Foto: Trond Tørfoss
Sortland 1 møtte Sortland 2.

Mange flotte prestasjoner 

Det var ikke bare de tre lagene på topp som hadde spillere som leverte. Flere av andre- og tredjelagspillerne gjorde sine saker bra. Håkon slo f.eks. til med seier mot Martin i første runde, mens Erlend spilte sin livs turnering og kapret hele 26 nye ratingpoeng. I tillegg kan vi nevne at Frank R. Remman (opprinnelig Sortlandsgutt) tok 5 av 5 mulige poeng for Tromsø 2. Mange flotte prestasjoner altså!

Sortland 2 bestående av Ola Torstein, Håkon, Vladimir og Erlend endte på en 7. plass, mens Sortland 3 ble nummer 10. Det laget besto av Jim, Aslak, Geirr og Kenneth.

Aktuelle lenker:

Resultatliste
Clono live-partier
Bilder på facebook
Rapport hos Harstad SK
– Rapport hos Tromsø SK