Tower Lyn og Åpent KM for lag på Fauske

Helga 24. – 26. februar arrangerer Fauske SK lynsjakkturnering og åpent kretsmesterskap (Helgeland og Salten) for lag.

Det hele starter altså med lynsjakkturnering på fredagskvelden. Selve kretsmesterskapet spilles lørdag og søndag. Da kretsmesterskapet er åpent, kan klubber fra andre kretser delta, men ikke bli kretsmester. Helgeland og Salten er en krets med flere gode lag, så her har man altså en mulighet til å få god matching.

Martin har allerede meldt seg på Tower Lyn, og håper flere tar turen sørover til Fauske for å konkurrere både i lynsjakk og lagmesterskapet.

Voksne & unge i Fauske er klare til å arrangere sjakkhelg.

Litt praktisk informasjon

Tower Lyn 2023 spilles over 10 runder med en betenkningstid på 3 minutter pluss 2 sek/tillegg per trekk. Kretsmesterskapet spilles over 5 runder med betenkingstid 60 minutter pluss 30 sek/tillegg per trekk. Arrangøren har ordnet hotellavtale med Scandic Fauske, der det også skal spilles hele helga.

Aktuelle lenker:

Fauske Sjakklubbs hjemmeside
Invitasjon og påmelding til Tower Lyn
Invitasjon og påmelding til KM for lag