Martin ble klubbmester i hurtigsjakk

I februar har vi arrangert klubbmesterskap i hurtigsjakk med til sammen 16 deltakere. Det ble spilt 6 runder med tenketid 15 minutter pluss 10 sek/tillegg per trekk. Turneringen rates og flere får nå sin første FIDE-rating i hurtigsjakk.

Martin ble klubbmester

Martin vant alle sine 6 partier og kan nå titulere seg som klubbmester i hurtigsjakk. Svein-Harald tok andreplassen med 4 poeng, mens Andreas ble nummer tre på samme poengsum. Håkon og Sturla ble hhv. nummer fire og fem med 3,5 poeng. Det er svært gledelig å se at Svein-Harald og Andreas er oppe og spiser kirsebær med de beste i klubben. Sistnevnte er fersk klubbspiller, men har flere ganger vist at det bor mye sjakk i han.

Ymer og Alex med flott avslutning på mesterskapet

Våre to yngste spillere i klubben slo til med hver sin flotte seier i siste runde av mesterskapet. Kenneth fikk unngjelde mot Ymer, mens Alex tok seg av evigunge Geirr. Ymer ble til slutt nummer syv med 3 poeng, mens Alex endte på trettene plass med 2 poeng.

Aktuelle lenker:

Resultatliste