Dansende brikker fra Sortland på tredjeplass i Fauske

Kretsmesterskapet for Helgeland og Salten ble spilt helga 24.-26. februar på Fauske. Mesterskapet var rekordstort med hele 62 spillere og 15 lag på startstreken. Sortland stilte ett lag i mesterskapet, med det fengende navnet Dansende brikker. På laget spilte Jon Fredrik Åsvang, Martin Halsvik Larsen, Geirr Alèn Rasmussen og gjestespiller fra Fauske, Gaute Brakstad.

Hederlig tredjeplass til Sortland

Førsteplassen gikk til Bodø 1, som vant alle sine 5 kamper og endte på 10 lagpoeng. Deretter fulgte to blandede lag som ikke hørte til i kretsen. Narvik and one friend ble nummer to med 8 poeng, mens Dansende brikker på tredjeplass hadde 7 poeng. Fjerdeplass gikk til Sandnessjøen 1, som dermed tok kretsens andre plass i Nordnorsk Mesterskap for lag.

Aktuelle lenker:

Resultatliste
Bilder og rapporter på FB