NNM for lag spilles i helgen

Denne helgen spilles NNM for lag 2023. Nytt for året er at dette spilles som hybridsjakk. Spillerne i hver klubb møtes på bestemt sted og spiller mot hverandre over internett (NSF sin spill-platform). Sortland spiller i lokalene til vår hovedsponsor, FDVhuset. Det skal som vanlig spilles 5 runder og betenkningstid er 90 minutter pluss 30 sek/tillegg per spiller. Hver klubb stiller med en dommer, som også kan være spiller.

Årets mesterskap består av følgende 6 klubber: Alta, Bodø, Harstad, Tromsø, Sandessjøen og Sortland. Hvert lag består av 4 spillere hver runde. Sortland har til sammen 7 spillere som roterer på å spille alle rundene.

Sortlands disipler: Jon Fredrik, Martin, Jonny, Ervin, Håkon, Erlend og Geirr.

Første runde starter kl. 19.00. Det vil være mulig å følge med på partiene via nettet. Lenke kommer etter hvert. Se ellers hjemmesiden til Tromsø Sjakklubb for mer informasjon.

Aktuelle lenker:

Resultater hos TS
Live-partier
Tromsø Sjakklubb