NNM for lag 2023: Slaktoffer i første runde mot Alta

Første runde mot Alta under årets NNM for lag ble ikke akkurat noe opptur for herrene fra Sortland. Martin gikk ned mot IM Erlend Mikalsen på bord 2 i rekordfart, og Jon Fredrik på bord 1 måtte strekke ut labben mot IM Matvey Galchenko kort stund etterpå. Jonny og Geirr kjempet en stund på de to nederste bordene, men begge måtte etter hvert innse at Andre Z Nilsen og Vinjar Hammeri ble for sterke. Det ble altså 4 – 0 til Alta i første runde. Heldigvis kan det bare gå oppover fra nå av.

Runde 2 spilles i skrivende stund. Sortland møter Tromsø og det kjempes hardt over brettet. Vi satser på opptur!

Vi spiller i lokalene til vår hovedsponsor

FDVhuset har stilt sine fantastiske flotte lokaler til disposisjon slik at vi alle kan sitte samlet å spille. Vi har alt av drikkevarer og snacks tilgjengelig (sponset) og Jonny fikk til og med følge med på VM i ski under runden. Vi er storfornøyde!

Aktuelle lenker:

– Resultater hos TS
– Live-partier
– Tromsø Sjakklubb