NNM for lag 2023: Seier mot Bodø

I siste runde ble det seier mot Bodø. Ingen av spillerne (på noen av lagene) virket å være veldig motiverte for en lang siste runde, for det ble spilt lynsjakk over hele fjøla.

Jonny var kjappest ut med å erklære seier i sitt parti mot Leif Inge Nilsen på bord 3. Da hadde begge spillerne 1t 37 min på klokka. Altså 7 minutter mer enn hva vi startet med. Kort stund etterpå forlot Ervin lokalene, med nok en seier i kofferten på bord 4. Denne gang var det Eirik Bjørgum som fikk unngjelde. Ervin tok 3,5 poeng på 4 runder og ble lagets store høvding! Martin “vant” sitt parti på bord 2 mot Tomas Engkvist, men aksepterte remis grunnet andre avtaler enn sjakk. Jon Fredrik på bord 1 tok også remis mot Nikolai Sæthre, da han skulle avgårde på jobboppdrag i Steigen. Kampen endte til slutt med 3 – 1 seier til Sortland.

Alta gikk til topps med seier i alle rundene. De satser hardt og skal ut i elitekvalik om ikke lenge. Gratulerer og lykke til!

Aktuelle lenker:

– Resultater hos TS
– Live-partier
– Tromsø Sjakklubb