NNM for lag 2023: Tragedie i fjerde runde

Vi hadde på forhånd håpet og trodd at det ble seier i fjerde runde mot Sandnessjøen, men den gang ei. Jon Fredrik på bord 1 startet partiet mot Markus Ervik Faksmo med mouse slip i trekk 4. Deretter fulgte han opp med nok en mouse slip i trekk 10, og da fikk vi høre noen kraftige ukvemsord som gjorde at selv det flotte håret til Ervin fikk hard medfart. Dessverre slikt som skjer, men også ett av de store problemene med å spille langsjakk over nettet. Jon Fredrik kommer heldigvis sterkere tilbake!

På bord 2 bukket Martin tidlig offiser i partiet mot Ivan Boiko. Det gikk etter dette kun nedover og han takket for seg midtveis i partiet. Jonny på bord 3 trykket lenge på for seier, men slo seg til ro med remis mot Kirill Vokuev til slutt. Hans første halv-poeng i dette mesterskapet! Ervin på bord 4 er den som leverer varene gang på gang. Det ble nok en seier, denne gang mot Christian Egelund Edvardsen. Bravo! Sluttresultatet endte dermed 2,5 – 1,5 til Sandnessjøen.

I femte og siste runde møter vi Bodø. All in!

Aktuelle lenker:

– Resultater hos TS
– Live-partier
– Tromsø Sjakklubb