Aprilsjakken NGP spilles i Tromsø 14. – 16. april

Tromsø Sjakklubb ønsker alle hjertelig velkommen til Aprilsjakken NGP i Tromsø fra 14. – 16. april 2023. Turneringen spilles i flotte lokaler i kantina på Kongsbakken VGS, kun 5 minutters gåtur opp av sentrum. Det er dermed kort vei til nærmeste hoteller.

Turnering for spillere på alle nivåer

Turneringa har tre grupper i tillegg til barnesjakk! I A-gruppen spiller de aller beste ratet over 1800. I B-gruppen spiller alle de som har 1400 – 1799 i rating, mens C-gruppen er for de under 1400 i elorating. En egen barnesjakkturnering arrangeres også, som eget arrangement. Informasjon om barnesjakken kommer på arrangørens hjemmeside.

Foto: Tromsø SK | Pål Røyset og Frank Remman stiller til start!

Det blir både hurtig- og langsjakk i Tromsø

Betenkningstida er 20 minutter pluss 5 sekunder tillegg per trekk i hurtigsjakkens tre første rundet og 90 minutter pluss 30 sekunder tillegg per trekk i de fire rundene med langsjakk. Det skal altså spilles hele syv runder denne helga!

Hotellavtale gjennom Norges sjakkforbund

Du er medlem i Norges sjakkforbund som har avtale på 14% hos Thon hotell i Norge. Vis til denne avtalen med Thon Hotel. Tromsø har selvsagt Thon Hotel. Ellers går det an å få hotell til mer moderate priser ved booking via hotels.com – sjekk det ut. Et godt alternativ er Ami Hotel like rundt svingen fra Kongsbakken til 1380 kr per natt!

Aktuelle lenker:

Påmelding hos TS
Arrangørens hjemmeside
Barnas Aprilsjakk