Kjetil Grjotheim spilte Mosjøen Grand Prix

Helga 17. – 19. mars ble Mosjøen Grand Prix 2023 spilt på Fru Haugans hotell i Mosjøen med 45 spillere til start. Turneringen var delt opp i to grupper, med ratingskille på over/under 1600. Det ble spilt 3 runder hurtigsjakk og 4 runder langsjakk med den litt ukjente varianten 60 min + 30 sek tillegg per trekk. Totalt ble det spilt 7 runder.

Kjetil fikk det tøft i den øverste gruppa

Kjetil har dessverre vært fraværende fra sjakken etter at han flyttet sørover til Levanger. Derfor var det jo desto hyggeligere å se at han stilte til start i Mosjøen. Kjetil er en solid spiller og kjemper godt mot spillere på sitt eget nivå. I Mosjøen Grand Prix fikk han bryne seg på spillere som var langt høyere ratet. Han tok 2 poeng på seks runder, men han gjorde seg ikke bort. Siste runden sto han over grunnet hjemreise til Levanger. Vi håper uansett at turneringen gav mersmak og at vi ser Kjetil til start i flere turneringer.

Ask Amundsen til topps

Turneringen ble vunnet av Ask Amundsen (Strømmen) med 6,5 poeng på syv runder. Det var hele 1,5 poeng foran Terje Lund (Levanger) på andreplass. Tobias Gotaas Hansen (Mosjøen) ble nummer tre med 4,5 poeng.

Ivan Boiko (Sandnessjøen) var suveren i Gruppe B med 6,5 poeng på syv runder. Terje Rolien (Levanger) og Terje Johannessen (Bodø) fulgte på de to neste plassene.

Aktuelle lenker:

Resultatlister
Arrangørens hjemmeside