Klubbmesterskapet i langsjakk: Runde 2

Som på forhånd nevnt, ble det mange spennende partier i runde 2 av klubbmesterskapet i langsjakk. Partiet mellom Geirr og Ymer er utsatt inntil videre.

Sturla møtte Martin på bord 1 med de hvite brikkene. Åpningen gikk rolig for seg og det var lenge jevnt. Dessverre for Sturla ble det et par unøyaktigheter i midtspillet, noe Martin selvsagt utnyttet og etterhvert vant partiet på.

På andrebord tok Håkon en grei seier mot Svein-Harald. Sistnevnte rotet i åpningen, tapte to-tre bønder og fikk aldri gjort rokade. Slikt straffer seg og formannen kunne enkelt og greit spasere til seier etter flere avbytter.

To stk Berg leverte

Ervin fikk seg en fin seier mot Erlend, og pappa Kenneth gikk seirende ut mot Andreas. Sistnevnte har prestert meget bra i det siste, så det var overraskende at Kenneth vant dette partiet. Uansett, sterkt gjort av Kenneth!

I partiet mellom Aslak og Sherii ble det seier til førstnevnte. Aslak liker å angripe, og denne gang lyktes han. Sherii er forøvrig nytt medlem i klubben. Velkommen til oss!

I siste partiet ble det seier til Alex over Anton. Det var lenge jevnt, men førstnevnte trakk det lengste strået i sluttspillet. En flott seier til Alex, som virkelig slo tilbake etter det kjipe nederlaget i første runde.

Takk til Alex og hannes mamma som hadde bakt sjokoladekake til oss. Den var nydelig!

Neste runde spilles tirsdag 9. mai. Klokkene starter som vanlig kl. 18.30. Rundeoppsett kommer så snart Geirr og Ymer har spilt sitt utsatte parti.

Aktuelle lenker:

Foreløpig resultatliste
Bilder fra kvelden