Arctic Chess 2023: Sommersjakk i Haparanda

Alexander Hart med sine samarbeidspartnere (Haparanda stad, Torneå stad og Norrbottens Schackförbund) inviterer til Arctic Chess 2023. Dette er en mini-festival med to turneringer som går i tidsrommet 13. – 23. juli på Folkets Hus i Haparanda. Begge turneringene spilles over syv runder med betenkningstid 60 minutter pluss 30 sek/trekk per spiller.

Sommerferie i Haparanda?

Hadde du ikke planlagt noe spesielt i sommer, så har du nå sjansen å ta deg en langweekend eller mer i Haparanda. Byen ligger ved finskegrensen ved Bottenviken og er Sveriges østligste by. Like over grensen, som går i Torneälven, ligger den finske byen Torneå (finsk: Tornio). De to byene på hver side av riksgrensen anses ofte som en sammenvokst by, og omtales gjerne som Haparanda-Tornio (Tornio-Haparanda).

Arctic Region U2400 Team Championship

Det arrangeres også et lagmesterskap mellom Norge, Sverige og Finland i tidsrommet 23. – 24. juli. Alle møter alle og det kåres en Arctic vinner! Hvert lag kan stille med 4 til 10 spillere. Betenkningstid er 60 minutter pluss 30 sek/tillegg per spiller og det spilles totalt tre runder.

Aktuelle lenker:

Nedlastbar invitasjon i pdf format
Norrbottens Schackförbund