Ervin ble klubbmester i langsjakk

Siste og femte runde i klubbmesterskapet i langsjakk ble spilt tirsdagskveld. Det ble full rulle, der alle stilte til start og ingen partier ble utsatt.

Ervin ble klubbmester

I femte og siste runde trengte Ervin kun remis mot Geirr for å sikre seg klubbmestertittelen. Med litt hjelp fra Geirr, som tråkket i salaten tidlig i partiet, kunne Ervin innkassere nok en seier. Det betyr at Ervin er årets klubbmester i langsjakk, med 5 av 5 mulige poeng. Imponerende!

Ervin innkasserte også et drøss av ratingpoeng. Hele 60 poeng for å være eksakt, noe som gjør at guten fra Gullholm suser forbi flere spillere på ratinglistene. Ervin har bestemt seg for å spille i Gruppe A under Blåbyen.

Martin og Håkon på de neste to plassene

Martin vant sitt siste parti oppskriftsmessig mot Alex. Med den seieren i boks ble det andreplass. Martin tok 4 av 5 mulige poeng, og tapte kun mot den suverene vinneren. Håkon vant også sitt siste parti, denne gang mot Andreas. Med 3 poeng ble det en fin-fin tredjeplass på formannen i Bjørklundveien 1.

Evigunge Geirr

Som vi nevnte ovenfor måtte Geirr strekke fram labben mot Ervin. Det betyr at Geirr endte på fjerdeplass, på lik poengsum som formannen, men med dårligere kvalitetspoeng. Uansett, en flott opptur for evigunge Geirr, som har fått luft under vingene etter dette klubbmesterskapet.

Alex gjorde sine saker bra

Alex tapte mot Martin i siste runde, men har levert strålende gjennom hele mesterskapet. Alex tok i likhet med formannen og Geirr 3 poeng, men ble henvist til femteplass på grunn av kvalitetspoeng. Det blir spennende å følge Alex videre i sjakkens gale verden! Vi vet at han bruker mye av tiden sin på fotball, men vi håper at han fortsatt finner plass til sjakken, også i fremtiden.

Aktuelle lenker:

Komplett resultatliste
Bilder fra kvelden