Hva skjer fremover?

Etter en hektisk vårsesong har klubben nå tatt ferie. Det betyr at klubbkvelder på tirsdager utgår fram til slutten av august/begynnelsen av september. Selv om klubbkveldene går ut, vil det bli arrangert “Sjakk & Øl” den 1. juli. Arrangementet er for voksne over 18 år. Det ser ut til at vi får besøk fra Narvik, så det hadde jo vært kjekt om flere tok seg tida til å delta, hvis man er hjemme i ferien.

FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2023

Vår årlige sjakkturnering på Sortland går av stabelen i Samfunnssalen, 15. – 17. september. Hvis noen kan stille opp med kake (hele helga) eller hjemmelaget pizza (søndag) hadde det vært fint. Resten har vi kontroll på. Etter avtale med vår hovedsponsor FDVhuset blir det bestilt nye skjorter til arrangementet. Alle i klubben vil få skjorte, samt alle deltakerne i turneringa.

I oktober blir det tur til Harstad

Harstad Sjakklubb arrangerer Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International på Thon Hotel Harstad, 13. – 15. oktober. Turneringen spilles over 11 runder i hurtigsjakk-format. Det blir inviterte spillere fra inn- og utland, så her får man virkelig noe å bryne seg på. Arrangøren har et stort fokus på kvinner i sjakken, noe som betyr at kvinnelige sjakkspillere i alle aldre vil bli prioritert.

Stein med hjelp fra Martin arrangerer turnering i Harstad.

Aktuelle lenker:

Terminliste (oppdateres etter hvert)
Sjakk & Øl – Avslutning
FDVhuset Blåbyen Grand Prix
Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International