Andreas fra Narvik vant Sjakk & Øl

Hele 15 stykker fant veien til Bjørklundveien for å delta under årets Sommer Sjakk & Øl. Andreas, Rune og Magnor tok turen fra Narvik for å delta, og Audrius og Augustas fra Litauen var tilfeldigvis i regionene grunnet jobb. Når Martin og Jon Fredrik også stilte til start, ble det et kanon-sterkt felt som skulle kjempe om de tre øverste plassene.

Andreas ble den store vinneren

Ingen over, ingen ved siden av! Andreas gjorde nesten rent bord og gikk helt til topps med 14,5 poeng av 15 mulige. Ingen tap og kun en remis på 15 runder smakte nok meget godt! Jon Fredrik ble nummer 2 med 14 poeng, mens Martin tok tredjeplassen med 12,5 poeng.

Premie fra FDVhuset

Vår hovedsponsor (FDVhuset) stilte for anledningen med flotte premier til alle deltakerne. Det ble både power-bank, el-lighter, hue, caps og stearinlys på alle sammen. Tusen takk!

Aktuelle lenker:

Resultatlister
Bilder