Aslak deltar på Landsturneringen 2023

Årets største sjakk-begivenhet starter til helgen. Landsturneringen 2023 spilles i Oslo, med spillere fra hele landet tilstede. Det er det arrangementet som samler flest sjakkspillere hvert år og det skal konkurreres i mange klasser. Totalt skal det spilles 9 runder.

Eliteklassen tjuvstarter på fredag

De beste spillerne starter altså å spille allerede fredag, mens resten av feltet setter seg ved brettet fom lørdag. Dette grunner i at Eliteklassen spilles over ni dager, mens de andre klassene spilles over 8 dager med en dobbeltrunde.

Aslak stiller til start

Sortland har med jevne mellomrom spillere som deltar på Landsturneringen. I år er det Aslak Randers-Pehrson som tar turen ned til hovedstaden for å konkurrere. Aslak har rundt 1250 i rating og spiller i klasse 4.

Vi ønsker Aslak masse lykke til! Vi  kommer tilbake med oppdateringer underveis i mesterskapet.

Aktuelle lenker:

Resultater i TS
Arrangørens hjemmeside
Arrangørens Facebookside