Vi starter opp igjen med klubbsjakk!

Etter tidenes sommer, har vi virkelig fått ladet opp batteriene. Nå retter vi blikket mot ny sesong, fylt med klubbsjakk, sosiale tilstelninger og ikke minst turneringssjakk. Vi skal arrangere turnering på hjemmebane 15. – 17. september, men både før og etter er det turnering i Tromsø, Harstad, Skjervøy og Bodø. For en høst det blir!

Første klubbkveld for sesongen blir tirsdag 29. august kl. 18.30 i Bjørklundveien 1. Fjorten dager etter dette er det ny klubbkveld. Vi anbefaler nye medlemmer om å sikte seg inn mot disse to datoene. 15. september er det turnering på Sortland, og som medlem i klubben kan man delta på denne.

Vi gleder oss til å se nye og kjente fjes igjen, til hyggelige og sosiale klubbkvelder i Bjørklundveien 1. Velkommen til ny sesong!

Aktuelle lenker:

Terminliste for høsten (oppdateres kontinuerlig)
FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2023