Høstens vakreste eventyr

Høsten nærmer seg med stormskritt, til glede for noen og forargelse for andre. I Nord-Norge er høsten den traveligste perioden av året når det kommer til turneringssjakk. Flere klubber arrangerer turnering, og det er gjerne knappe 14 dager mellom turneringene. Å delta på turnering kan være dyrt, så håper klubbene står klare med pengeboken for å tilby reisestøtte til sine medlemmer. Det er egentlig på sin plass, når man legger opp til et såpass høyt aktivitetsnivå.

Fra Skjervøy i nord, til Bodø i sør

Det hele starter i Tromsø i begynnelsen av september. Da går Tromsøsjakken NGP av stabelen. Knappe 14 dager etterpå går turen til Sortland og FDVHuset Blåbyen Grand Prix. Andre helgen i oktober skal vi til Harstad for å spille Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International. Det er landsdelens eneste internasjonale turnering! Få dager etterpå er det Skjervøy sin tur til å arrangere. 70 grader Nord består av både åpen- og barnesjakkturnering. I begynnelsen av november reiser vi forhåpentligvis sørover for å delta på Bodø Grand Prix. Den turneringen er enda ikke terminfestet, men vi satser på at herrene i Bodø finner tid til å arrangere.

Aktuelle lenker:

Tromsøsjakken NGP 2023
FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2023
Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International 2023
70 grader Nord
– Bodø Grand Prix 2023 (ikke terminfestet)