Velkommen til FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2023

Velkommen til FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2023, som arrangeres for 12. gang i Samfunnssalen, midt i hjertet av Blåbyen den 15. – 17. september.

Som vanlig legger vi opp til en fartsfylt helg med mye sjakk og sosiale aktiviteter. Det skal spilles totalt 6 runder, fordelt over tre dager. Fredag er det to runder hurtigsjakk, mens på lørdag og søndag spilles det langsjakk. Å dra på turnering skal også være sosialt, så vi legger opp til felles bespisning, god stemning og en pils eller to på lørdagskveld.

<< Påmelding til FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2023 >>

Stedet er Samfunnssalen

Registrering starter kl. 18.30 og er åpent til kl. 19.30. Etternølere kan også melde seg på frem til da. Første runde starter kl. 20.00! Merk at du allerede nå kan betale startkontingent via Vipps eller bankkonto. Husk å merk innbetaling med navn!

På spillestedet vil det være kantine med et rikholdig utvalg av mat og drikke. Kaffekort for hele helgen tilbys selvsagt også! På søndag blir det ekstra servering i form av hjemmelaget gryterett med tilbehør fra vår kokk, Rune. Greit vomfyll før siste runde slik at man slipper å reise hjem på tom mage.

Husk å booke overnatting

Det skjer mye i regionen og vi anbefaler derfor våre gjester om å snarest booke overnatting. Thon Partner Hotel Sortland tilbyr reduserte priser i forbindelse med sjakkturneringa. For å kunne benytte deg av tilbudet er du nødt til å kontakte hotellet direkte på e-post eller telefon. Booker du via nettsidene til Thon, vil du ikke oppnå redusert pris. Husk å oppgi at det gjelder sjakkturnering!

Thon Partner Hotel Sortland
Telefon: 76 10 84 00 | E-post: sortland.resepsjon@olavthon.no

Enkeltrom kr 895,- per døgn inkl. frokost
Dobbeltrom kr 1095,- per døgn inkl. frokost
Trippelrom kr 1395,- per døgn inkl. frokost

Betalingsinformasjon:

Startkontingent er satt til kr 600,- for voksne og kr 400,- for juniorer. Tittelspillere (GM, WGM, IM og FM) har gratis start. Innbetaling av startkontingent gjøres til Vipps 32217 eller bankkonto 0532.06.35375.

Aktuelle lenker:

Påmelding hos Turneringsservice
Turneringens hjemmeside med alt av informasjon