I helgen reiser vil til Harstad for å spille turnering

Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International 2023 går av stabelen i Harstad denne helgen. Stedet er Thon Hotel og per nå er det rundt 75 sjakkspillere som har meldt sin ankomst. Høyest rangert er GM Simen Agdestein (NOR), GM Ferdinand Hellers (SWE), GM Elisabeth Paehtz (GER) og IM Olga Zimina (ITA). Alle spillerne har over 2300 i rating. Totalt er det 13 tittelspillere som deltar i turneringa, fra inn- og utland.

Sortland Sjakklubb stiller

Klubben stiller med totalt 7 spillere til helgens event. I Gruppe A skal Martin, Jon Fredrik og Jonny kjempe mot de aller beste. I Gruppe B skal Håkon, Vladimir, Erlend og Alex bryne seg på de nest beste. Forhåpentligvis får vi se mange gode prestasjoner, selv om det nok blir aller tøffest for de tre herrene i den øverste gruppa. Kan vi håpe på noen sensasjoner? Følg med på vår Facebook side!

Aktuelle lenker:

Resultater blir oppdatert kontinuerlig
Informasjon fra arrangøren
Harstad Sjakklubbs Facebook side
Sortland Sjakklubbs Facebook side