Simultansjakk mot GM Ferdinand Hellers

I forbindelse med Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International som blir arrangert i Harstad 13. – 15. oktober, har vi fått på plass en avtale med Harstad Sjakklubb om å arrangere simultansjakk på Sortland torsdag 12. oktober. Denne gang er det GM Ferdinand Hellers (2592) fra Sverige som tar turen til Vesterålen for å bryne seg på det ypperste av det ypperste sjakklubben har å by på. Kanskje klarer du å sette stormesteren på plass?

Litt om stormesteren fra Sverige

GM Ferdinand Hellers er født 28. januar 1968. Som 16-åring ble han Europeisk juniormester og SM-vinner for seniorer samme året. Allerede som 19-åring kunne han krone seg med tittelen stormester (GM). Hellers trappet kraftig ned på sjakken da han begynte å studere juss tidlig på 90 tallet.

Kommer du?

Arrangementet er altså torsdag 12. oktober i Bjørklundveien 1. Vi starter rundt kl. 17.00, så ta ansvar å vær på plass i god tid før dette. For å delta må man melde seg på arrangementet i Turneringsservice. Det vil bli servering av kalde og varme drinker og annen snacks. Velkommen!

Aktuelle lenker:

Påmelding til simultan
Informasjon turneringa i Harstad