Rallarsjakken NGP 2024 spilles 19.-21. april i Narvik

Narvik Sjakklubb ønsker alle hjertelig velkommen til Rallarsjakken NGP i Narvik, 19. – 21. april. Turneringen spilles i flotte lokaler på Quality Hotel Grand Royal, der arrangøren har ordnet med rimelig overnatting for anledningen.

Langsjakk på programmet

Narvik Sjakklubb har i alle år holdt på langsjakken, og gjør ingen unntak i år heller. Det blir fem runder med betenkningstid på 90 minutter på hele partiet + 30 sek/trekk. I likhet med andre turneringer konkurreres det i tre ratinggrupper. Altså noe for enhver spiller, uansett nivå man skulle være på.

Overnatting på spillestedet

Quality Hotel Grand Royal er altså spille- og overnattingssted for anledningen. Arrangøren kan friste med følgende tilbud på overnatting:

Moderat enkeltrom: 1090,-
Dobbeltrom singel: 1190,-
Dobbeltrom to personer: 1390,-

Prisene er per døgn og inkluderer frokost. Overnatting må bestilles på telefon 769 77 000. Oppgi at det gjelder sjakkturnering!

Populær turnering for oss Sortlendinger

Flere fra klubben bruker å ta turen til Narvik for å delta. Turneringen passer for alle, uansett nivå man skulle befinne seg på. Det er altså bare å hive seg rundt, melde seg på og booke overnatting. Sjakkturnering er gøy og sosialt!

Aktuelle lenker:

– Invitasjon og påmelding hos TS
– Narvik Sjakklubb