Nordnorsk mesterskap 2024 i Tromsø

Nordnorsk Mesterskap 2024 går av stabelen i Tromsø, helgen 24. – 26. mai. Mesterskapet avholdes i Rødbanken (Sparebankens festsal), midt i sentrum av byen. Arrangøren melder om gode spillefasiliteter og eget analyserom.

Mesterklassen settes en snau uke før turneringsstart – og en kan ikke melde seg på i klasse Mester etter dette! Fysisk oppmøte og registrering skjer fredag 24 mai mellom kl. 18 – 18.30. Det er mulig å stå over første runde i klasse 1 og 2 og få 1/2 poeng dersom det varsles på forhånd.

Turneringen i år spilles i uka etter pinsen og mesterskapet spilles med et format som en helgeturnering. Hotellprisene i Tromsø er fine akkurat nå – men de vil stige raskt – så ikke sitt på gjerdet og nøl!

Martin og Geirr tar turen nordover med Wideroe fra Stokmarknes, Skagen og har bestilt rom på Thon Hotel Tromsø. Blir du med?

Aktuelle lenker:

Turneringsservice med påmeldingen til NNM 2024
Barnesjakken under NNM som spilles i Rødbanken i Tromsø
Flybilletter med Wideroe
Book overnatting hos Thon Hotel Tromsø