Favorittseier i Narvik. To pallplasser til Sortland

Rallarsjakken 2024 ble spilt 19. – 21. april på Quality Hotel Grand Royal i Narvik med 45 deltakere. Turneringen hadde 5 runder langsjakk og inngår i NGP 2023-24.

Favorittseier i A-gruppen

GM Johan-Sebastian Christiansen vant A-gruppen med full pott. Med sine 5 poeng var stormesteren et helt poeng foran Tobias Pettersson og Torbjørn Valvåg på de neste plassene.

Jon Fredrik Åsvang, Martin Halsvik Larsen og Jonny Fredriksen fikk ikke helt “schwung” over brikkene og ble nummer 9, 11 og 21 i samme gruppe.

Svært jevnt i B-gruppen

Skjalg Rafnung, Håkon Tonulltre Natvig og Per Øyvind Mohus endte alle på 3,5 poeng i B-gruppen. Det var svært jevnt mellom Rafnung og Natvig i kvalitetsberegningen, men Rafnung tok førsteplassen på gjennomsnittlig ratingmotstand. Natvig var nok uansett fornøyd med andreplassen og at det ikke ble noen tap på de 5 rundene.

Vladimir Shabalin endte på 9. plass i samme gruppe. Litt for mange unøyaktigheter gjorde at det ikke ble noen topplassering denne gang.

Tromsøspiller til topps i C-gruppen

Olav Nikolai Sørensen fra Tromsø tok fullt hus i C-gruppen og endte et helt poeng foran Andreas Toften på andreplass. Pål Domben på tredjeplass var ytterligere ett poeng bak.

Andreas Toften deltok på sin aller første sjakkturnering. Han leverte godt spill og tok altså en flott andreplass tilslutt.

Aktuelle lenker:

Resultatlister
Live-partier
Bilder på facebook