Nordnorsken spilles i helga

Nordnorsk mesterskap 2024 spilles denne helga i Tromsø med rundt 40 spillere til start. Mesterklassen består av de 10 høyest ratete spillerne som er påmeldt. Det skal spilles  5 runder med tenketid 90 minutter pluss 30 sek/trekk. Dette er samme oppsett som i en vanlig helgeturnering.

Geirr og Martin stiller til start

Det har nesten blitt en liten tradisjon at Geirr og Martin reiser langveis på turnering sammen. De siste gangene har dem bla.a. deltatt i Bodø og Fauske som eneste spillere fra klubben. I år er det altså Tromsø og Nordnorsk mesterskap som står på programmet. Martin har deltatt før i Tromsø, mens Geirr i godt voksen alder deltar for første gang i “Nordens Paris”.

Geirr er klar for sin første turnering i Tromsø.

Geirr skal konkurrere i klasse 2, og her er det gode muligheter for en topplassering. Martin skal få bryne seg mot de aller beste i mesterklassen. Kanskje ikke den sterkeste mesterklassen i år, men fortsatt solide spillere på startstreken. Kan vi få en overraskelse i år? Det er i hvert fall et jevnt felt, der alle kan slå alle. Dette blir  veldig spennende!

Live-partier fra mesterskapet

Med tanke på at arrangørklubben Tromsø er ledende på bruk av Clono, regner vi sterkt med at det blir flust av live-partier fra mesterskapet.

Aktuelle lenker:

Rundeoppsett og resultater
Live-Partier
Arrangørens hjemmeside